Gratis Aanmelden

Oudere gilf contacteren

Rosanne135 (55)

Ik ben Rosanne, ik ben hier om ??ware liefde te vinden. Zelfs op mijn leeftijd heb ik nog steeds wat nodig en dat ben jij. Hmm laten wij snel kennis maken schatje, ik ben opgewonden. Ik hou van een man die mijn favoriete sport speelt. En dat is voetbal. Voor mij is het heel charmant, aantrekkelijk en heel mannelijk. Maar het maakt niet uit of je nu wel of geen voetbal speelt, zolang je een aardige man bent is alles goed..

Maak contact met haar
  1. Naam: Rosanne135
  2. Leeftijd: 55 Jaar
  3. Woonplaats: Ottersum
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.60 à 1.70 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: grijs
  10. Haarkleur: blond
  11. Opleiding: Universiteit
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Oudere gilf Rosanne135 van 55 uit Ottersum, Limburg contacteren
Joanna1946 (71)
★★★★☆
Gezelligheid dat staat voor mij centraal , ik geniet van alles wat het leven mij bied en hou van lachen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, dat is echt mijn motto. Ik ben alweer een tijd alleen en wil daar graag verandering in brengen, maar ik ben niet iemand die zomaar op een vreemde afstapt. Ik heb daarom de stap gewaagd en hoop via deze weg een gezellige man te vinden!
Lekkere bejaarde ontmoeten
Els1956 (61)
★★★★★
Ik ben Els , gelukkig gescheiden en werkend in de gehandicaptenzorg. Soms zijn de avonden lang dus een leuke babbel is welkom. Na regen komt zonneschijn, ik heb zelf na een moeiijke periode het geluk weer gevonden. Mijn drie kinderen steunen mij door dik en dun, nu nog een leuke man of is dat teveel gevraagd?
Rijpe oma sex
MariannePleziertje (69)
★★★★★
Ik ben weduwe en net gepensioneerd. Geniet van de natuur en ben graag naakt in de natuur. Ook voor seks buiten ben ik wel in.
Mature bejaarde contacteren
ClaireinDroomland (60)
★★★★☆
Gezellige vlotte mollige dame en ik heb daar geen problemen mee. ik ben trots op mijn lichaam en vind het ook heerlijk om verwend te worden en jou te verwennen, jou pik lekker tussen mijn dikke tieten wrijven bijvoorbeeld
Oude oma dating
MagicPussy (77)
★★★★☆
volgt
Mature bejaarde dating
llleilllaaa (67)
★★★★☆
Ik ben er nog lang niet aan toe om de hele dag voor de ramen te gaan zitten, in de hoop dat mijn kinderen of klein kinderen langs komen. Ik wil leven, dingen doen waar het nooit van is gekomen. Ik wil ook weer een man in mijn leven, eerst vriendschap en later misschien meer. Een van mijn vele wensen is een keer in een luchtballon te gaan, dat lijkt mij prachtig.
Geile bejaarde daten
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Aylin
★★★★★★★★★★
Twee muren moeten voorzien worden van een nieuw behang en ik heb geen geld om er voor te betalen, maar ik wil wel een keertje sex hebben om je werk te vergoeden.
Behang plakken (Klus van 2 uur)
Willemina
★★★★★★★★★★
Mijn goot zit nog steeds vol met bladeren en het regenwater stroomt soms over de rand, dus ik zoek iemand die dat wil oplossen voor mij en een betaling in natura accepteert...
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
Gioia
★★★★★★★★★★
Mijn slaapkamer kan wel weer eens een goede schilderbeurt gebruiken, want ik ben moe van die witte muren. Wie helpt me? De beloning is in natura op dit bed...
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten