Gratis Aanmelden

Oudere bejaarde contacteren

Tryme2 (34)

Mijn vrienden zeggen dat ik spontaan ben en gezellig om mee te kletsen en uit te gaan. Ik ben erg nieuwsgierig van aard. Leer graag nieuwe mensen kennen en wil dan altijd alles weten. Ondernemend type best wel, mijn passie is cakes en koekjes bakken, werk erg onregelmatig Iemand die mij m\'n vrijheid geeft, me accepteert om wie ik ben en weet wie hij is.

Maak contact met haar
  1. Naam: Tryme2
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: 's-Hertogenbosch
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.80 à 1.90 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: groen
  10. Haarkleur: bruin
  11. Opleiding: middelbare school
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Oudere bejaarde Tryme2 van 34 uit 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant contacteren
Margotzorg (60)
★★★★★
Als locatiecoördinator gehandicaptenzorg bied ik ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en onderhoud het contact met onder anderen de familie maar ook verpleegkundigen. Een intensive baan die veel van mij vraagt. Een uitlaatklep voor mij om even alle sores te ontvluchten is sex. Vroeger was het uit den boze hier openlijk over uit te komen, maar gelukkig is er al veel veranderd hoewel, helemaal uit de taboe hoek is het nog niet.
Mature oma verwennen
Lisatje2 (63)
★★★★★
De hemel zij geprezen, ik ben blond (Hoewel de verf een handje heeft geholpen) maar nu kan ik me zonder argwaan te wekken, voor de domme houden. Genoeg over mijn uiterlijk, mijn foto's zeggen meer dan 1000 woorden. Hoe vind je de foto met mijn buurmeiske? Wat een zotten niet?
Lekkere oma dating
rubete (67)
★★★★☆
ben een goedlachse vrolijke gezellige dikkertje wel beperkt [[[copd
Sexy bejaarde dating
Passievol (60)
★★★★☆
Hallo ben erica ben wel lekker rond maar ook nat en super geil ben jij de man die mij aan kan ik hoor van jou. wat jij allemaal te vertellen hebt daarna kunnen we lekker verder gaan.
Hitsige oma verwennen
Rhondaxx (61)
★★★★★
Ik ben Rhonda en ik ben een eenzame vrouw die zonder enige complicaties wilde nachten met iemand wil doorbrengen. Ik wil gewoon dingen eenvoudig en casual houden voor die kwestie. Ik geniet ervan om intiem en stout te zijn, dus ik hoop dat je er klaar voor bent.
Oudere oma verwennen
MariannePleziertje (69)
★★★★★
Ik ben weduwe en net gepensioneerd. Geniet van de natuur en ben graag naakt in de natuur. Ook voor seks buiten ben ik wel in.
Mature bejaarde contacteren
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Printer repareren (Klus van 1 uur)
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Roos
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn tuin eens onder handen wil nemen en de wildernis weg kan halen. Geld heb ik niet voldoende, maar een wel een sexy lichaam en ook zin..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten