Gratis Aanmelden

Oudere bejaarde verwennen

Philippina (43)

Hi, hier een klein stuk je over mij. Ik ben en vrolijke vrouw met veel energie. Ik geniet ervan om nieuwe dingen te ondernemen en te ontdekken, op stap, vakantie, werken. Liefde geven vind ik leuk en om te ontvangen fijn. Ik word blij van creativiteit. Ik ben betrouwbaar, eerlijk, warm, probeer andere mensen altijd wel te helpen maar denk ook zeker aan mezelf. Ik zoek een lieve, intelligente, eerlijke mooie man. Is niet bang om vies te worden, wel actief, maar niet overdreven sportief, moet van

Maak contact met haar
  1. Naam: Philippina
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Hasselt
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.70 à 1.80 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: bruin
  10. Haarkleur: bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Oudere bejaarde Philippina van 43 uit Hasselt, Limburg-be verwennen
Mooielelie (74)
★★★★★
Een hartelijke en verzorgde vrouw die sinds haar pensioen veel tijd over heeft. Ik heb best wat dingen om te doen en ik heb lieve mensen om mij heen maar ik mis toch de aanwezigheid van een lief karakter. Iemand waar ik alles mee kan delen. Misschien vind ik die leuke spontane man hier wel want ik geloof er nog steeds in.
Hitsige bejaarde verwennen
MagdaLL (60)
★★★★☆
Hoi! Bedankt voor het checken van mijn profiel. Ik weet zeker dat ik weet wat je hier bracht, hihi. Dus, mijn naam is Magda en ik ben een eenzame vrouw die veel aandacht van een aardige en sexy kerel nodig heeft. Als je denkt dat jij degene bent, laat het me dan weten.
Mooie oma sexdaten
dikkertjedap (66)
★★★★☆
Hoi mannen ik ben Carla 62 jaar en gelukkig getrouwd. Man is een beetje ziek en kan niet heel veel meer. Ik ben niet van plan om bij hem weg te gaan maar ik mis wel wat. Ben niet een van de slankste dus je moet wel van knuffelvlees houden. Hoop hier een man te vinden om leuke dingen mee te doen, zie je het zitten?
Mature bejaarde ontmoeten
MagicPussy (77)
★★★★☆
volgt
Mature bejaarde dating
VeraLimburg (75)
★★★★☆
Onlangs hadden we het met een stel kennissen over hoe beperkt het vinden van een leuke man geworden is. En dat alles eigenlijk via het medium internet gaat. Na een cursus gedaan door mijn dochter en stap voor stap uitleggen ben ik nu hier. Ook zij helpt me met deze tekst. Het is nieuw voor mij en ik ben al meerdere jaren alleen. Ik zou graag een leuk contact willen met een warm persoon.
Rijpe bejaarde sex
rubete (67)
★★★★☆
ben een goedlachse vrolijke gezellige dikkertje wel beperkt [[[copd
Sexy bejaarde dating
Irene
★★★★★★★★★☆
Ik ben niet de jongste meer en ik heb een aantal zware objecten in mijn garage die echt naar de milieustraat moeten. Ik bied je een uur seks aan in ruil voor deze klus..
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Lieselot
★★★★★★★★★★
Het water in mijn vaatwasser wordt niet meer warm.. Is hier iemand die daar eens naar zou willen kijken? Als beloning zal ik je ter plaatse aftrekken...
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Freke
★★★★★★★★★★
Ik vindt het concept van deze site heel gaaf en ik wil graag meedoen :)) Ik bied als klusje aan het schoonmaken van mijn badkamer en als die glimt kom je bij mij op bed liggen ;)
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten