Gratis Aanmelden

Hitsige bejaarde verwennen

Reddie1989 (28)

Hoi mannen ik ben Isis en ben er 24. Al jaren vrijgezel (klikt oud hahaha) en daar wil ik graag verandering in brengen. Ben een leuke spontane meid die net klaar is met studeren dus tijd heeft voor andere dingen. Op zoek naar een leuke baan en wil gelijk weer een nieuwe fase in mijn leven aan gaan. Ik heb er zin in en ben benieuwd wie hier op reageert Ben je ook toe aan iets anders in je leven dan hoop ik dat ik dan wel je type ben. Ben je lief, rustig, verzorgd en trouw dan zou ik het leuk vind

Maak contact met haar
  1. Naam: Reddie1989
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Lelystad
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.60 à 1.70 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: bruin
  10. Haarkleur: gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Hitsige bejaarde Reddie1989 van 28 uit Lelystad, Flevoland verwennen
Nastygilf (61)
★★★★★
Ik dacht eerst altijd volstrekt hetero te zijn want ik hou van een goede harde pik diep in mij, maar ik werk nu sinds 2 jaar achter de bar in een lesbo cafe en heb er met een aantal sex gehad en dat is werkelijk heerlijk, dus ik ben erachter gekomen dat ik bi-sexueel ben.
Oudere oma daten
MagdaLL (60)
★★★★★
Hoi! Bedankt voor het checken van mijn profiel. Ik weet zeker dat ik weet wat je hier bracht, hihi. Dus, mijn naam is Magda en ik ben een eenzame vrouw die veel aandacht van een aardige en sexy kerel nodig heeft. Als je denkt dat jij degene bent, laat het me dan weten.
Mooie oma sexdaten
Lisatje2 (63)
★★★★☆
De hemel zij geprezen, ik ben blond (Hoewel de verf een handje heeft geholpen) maar nu kan ik me zonder argwaan te wekken, voor de domme houden. Genoeg over mijn uiterlijk, mijn foto's zeggen meer dan 1000 woorden. Hoe vind je de foto met mijn buurmeiske? Wat een zotten niet?
Lekkere oma dating
Mooielelie (74)
★★★★☆
Een hartelijke en verzorgde vrouw die sinds haar pensioen veel tijd over heeft. Ik heb best wat dingen om te doen en ik heb lieve mensen om mij heen maar ik mis toch de aanwezigheid van een lief karakter. Iemand waar ik alles mee kan delen. Misschien vind ik die leuke spontane man hier wel want ik geloof er nog steeds in.
Hitsige bejaarde verwennen
llleilllaaa (67)
★★★★☆
Ik ben er nog lang niet aan toe om de hele dag voor de ramen te gaan zitten, in de hoop dat mijn kinderen of klein kinderen langs komen. Ik wil leven, dingen doen waar het nooit van is gekomen. Ik wil ook weer een man in mijn leven, eerst vriendschap en later misschien meer. Een van mijn vele wensen is een keer in een luchtballon te gaan, dat lijkt mij prachtig.
Geile bejaarde daten
Mandeli (67)
★★★★☆
Hallo, ik ben Mandeli, 63 jaar en ik ben op zoek naar een regelmatig sekscontact. Sinds 2 jaar ben ik gescheiden, ik was die klaploper echt helemaal zat en heb hem de deur gewezen. Maar nu mis ik wel een regelmatige neukbeurt. Ik hou van lekker ruig en ik wil dat al mijn gaatjes worden volgepompt met warm zaad. Daarnaast wil ik jouw handen door mijn haar voelen gaan, zowel boven als onder. Wie durft?
Hitsige bejaarde sex
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Annigje
★★★★★★★★★★
Ik zoek een handige man die goed met de hamer overweg kan en die een reparatie uit kan voeren voor mij. Ik kan helaas niet anders betalen dan in natura met mijn lijf.
Timmerklus (Klus van 2 uur)
Truus
★★★★★★★★★☆
Mijn computer loopt steeds vast en ik snap niets van de helpdesk. Ik heb geen geld voor een specialist, dus ik probeer het maar eens op deze manier.. Iemand..?
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Lieselot
★★★★★★★★★★
Het water in mijn vaatwasser wordt niet meer warm.. Is hier iemand die daar eens naar zou willen kijken? Als beloning zal ik je ter plaatse aftrekken...
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten