Gratis Aanmelden

Mature bejaarde vinden

RoX767604 (41)

Aankomend weekend is weer een weekend zoals ze de laatste tijd allemaal zijn. Alleen thuis, niets anders te doen dan m'n huisje voor de zoveelste keer schoonmaken. Begrijp mij niet verkeerd, het single zijn bevalt wel vanwege de vrijheid maar de gezelligheid met een leuke man die mis ik ontzettend. Ik hoop via hier een leuke man te vinden om leuke dingen mee te ondernemen. Spontaan, gezellig en eerlijk over zichzelf en over alles wat hij doet. Niet direct in een relatie willen springen maar elka

Maak contact met haar
  1. Naam: RoX767604
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Zeewolde
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.60 à 1.70 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: bruin
  10. Haarkleur: zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Mature bejaarde RoX767604 van 41 uit Zeewolde, Flevoland vinden
BBW19560414 (61)
★★★★★
Gehuwd ben ik nog steeds. En na al maanden de sleur erin heb ik besloten te zoeken naar een ander. Hoe het gaat lopen weet ik niet maar in ieder geval je krijgt er veel vrouw voor terug.
Lekkere oma afspraakjes
KKarin (62)
★★★★★
Het leek mij wel eens leuk om via het internet in contact te komen met een leuke stel die soms net als ik houdt van lekker gek doen. Samen eens naar de sauna of iets anders, als het maar leuk is! Wie ik ben? Laat maar iets van je horen dan vertel ik je dat wel.
Oudere oma afspraakjes
Brii-Anna- (60)
★★★★★
Mijn naam is Brianna. Ik ben een gezonde, vriendelijke en humoristische dame. Ik heb nog een paar maanden om te werken en ga binnenkort met pensioen als bankmanager. Het maakt me opwindend. Ik zal willen genieten van mijn pensioen en het zal leuk zijn om met iemand samen te zijn.
Rijpe oma sex
MirnaB (62)
★★★★☆
Hallo, Ik probeer dit op de meest discrete manier te doen. Ik ben getrouwd en heb praktisch alles wat mijn hart begeert, maar je moet een dame ook wel eens een spannende belevenis gunnen. Een leuke man, mooie grote woning en geen slechte auto, maar met een man die veel van huis is en ik als huisvrouw lange tijden alleen thuis, slaat de verveling snel in.
Lekkere oma dating
Eenkleinedame (86)
★★★★☆
Goede dag ik ben Ineke en net 83 jaar klein van stuk, ik denk nog wat kleiner geworden de laatste jaren. Ik een gezellige en aardige dame die zoek is naar gezelschap voor een serieuze relatie. Het is voor mij nog helemaal geen tijd om alleen te zijn en achter de geraniums te zitten. Ik heb een scootmobiel waarbij ik me gemakkelijk kan verplaatsen. Ideaal om samen een rondje om te gaan even de natuur in of de stad in voor een kopje koffie
Oudere bejaarde verwennen
Joanna1946 (71)
★★★★★
Gezelligheid dat staat voor mij centraal , ik geniet van alles wat het leven mij bied en hou van lachen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, dat is echt mijn motto. Ik ben alweer een tijd alleen en wil daar graag verandering in brengen, maar ik ben niet iemand die zomaar op een vreemde afstapt. Ik heb daarom de stap gewaagd en hoop via deze weg een gezellige man te vinden!
Lekkere bejaarde ontmoeten
Kathelijne
★★★★★★★★★☆
Ik heb per direct iemand nodig die een webcam kan installeren. Ik weet echt niets van computers, maar ik moet video chatten voor mijn werk. Ik kan je helaas alleen zo betalen..
Webcam installeren (Klus van half uur)
Gilke
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn CV nalopen? Hij doet niet meer zo goed en hij maakt tikkende geluiden. ls het opgelost is mag je naar mijn slaapkamer komen en vind je me zo op bed...
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
Lieselot
★★★★★★★★★★
Het water in mijn vaatwasser wordt niet meer warm.. Is hier iemand die daar eens naar zou willen kijken? Als beloning zal ik je ter plaatse aftrekken...
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Mieke
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind: de garage helemaal opruimen. En toch moet dat hoognodig gebeuren wegens plaatsgebrek. Wat ik wel leuk vind: vergoeden in natura... Hebben we een deal?
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten