Gratis Aanmelden

Mooie bejaarde verwennen

deliciouss (29)

Hellow! Ik zou wel contact willen met mensen tussen de 18 en 35 jaar bij voorkeur uit de omgeving Den Haag :) Niet op zoek naar een bepaald type.. ben open minded en zie wel wie ik hier tegenkom ;) En als je ouder bent dan 35. ff goed luisteren. NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE

Maak contact met haar
  1. Naam: deliciouss
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Delft
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.60 à 1.70 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: bruin
  10. Haarkleur: zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Mooie bejaarde deliciouss van 29 uit Delft, Zuid-Holland verwennen
rubete (67)
★★★★★
ben een goedlachse vrolijke gezellige dikkertje wel beperkt [[[copd
Sexy bejaarde dating
LovePotion (64)
★★★★★
Kan jij je voorstellen dat zo een spannende dame als ik geen seks partner heb? Pfftt..het wordt dus tijd dat ik weer een kanjer in bed haal. Want ik wil weer eens alle hoeken zien. Ik ben dus benieuwd.
Oude oma sexdaten
MariannePleziertje (69)
★★★★★
Ik ben weduwe en net gepensioneerd. Geniet van de natuur en ben graag naakt in de natuur. Ook voor seks buiten ben ik wel in.
Mature bejaarde contacteren
MijnHart (64)
★★★★☆
Ik ben een reislustige dame op leeftijd. Ik hou heel erg van Zuid-Frankrijk en heb een tweede woning in Bargemon. Hier kom ik heerlijk tot rust. Mediteer ik, schilder ik, lees ik boeken en maak ik lange wandelingen.
Mature oma neuken
Centerparcs (69)
★★★★★
Ik ben een hippe, vlotte en flinke vrouw van 66 jaar. Ik hou nog steeds ervan om lekker uit te gaan. Ik vind het spannend om elke dag iets nieuws te beleven, mijn lievelings- uitstapje is karaoke night. Ik ben al tien jaar gescheiden met mijn man en ben nu wel aan toe om iemand leuks te ontmoeten.
Sexy bejaarde neuken
OmaJoska (74)
★★★★☆
Ik ben dan al wel op leeftijd maar zo voel ik mij niet. Ik voel mij ondeugender dan ooit en heb een lekker trilstaafje gekocht. Maar ik mis het echte werk, Ik ben trots op mijn lichaam en vooral op mijn borsten, ik ga mijn lichaam niet veranderen voor een man. Zelf maakt het mij niet uit of je dik of dun bent, het gaat er om hoe je lekker je verwend!
Oudere bejaarde neuken
Fienke
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg het in de rug en kan het onkruid in mijn tuin niet weghelan. Dat doet gewoon te veel pijn. Ik zoek dus hulp... van een man... Die ik daarna in bed kan belonen...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten