Gratis Aanmelden

Oudere bejaarde vinden

Vooraltijd50 (70)

Ik ben een kroegtijger, ik weet wel dat veel mensen denken, wat doet dat mens op die leeftijd in de kroeg. Maar daar trek ik mij niks van aan, ik doe wat ik zelf wil. Ik heb een stamkroeg en drink graag een biertje of een borreltje aan de bar en biljart graag. Met karaoke of bingo die ik fanatiek mee. Nu alleen nog een leuke vent vinden en dan ben ik tevreden! Je zit graag in de kroeg en bent iemand die van gezelligheid houdt. Je ergert je niet snel aan andere mensen en laat ze in hun waarde ;(

Maak contact met haar
  1. Naam: Vooraltijd50
  2. Leeftijd: 70 Jaar
  3. Woonplaats: Heerlen
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.70 à 1.80 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: groen
  10. Haarkleur: gekleurd
  11. Opleiding: middelbare school
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Oudere bejaarde Vooraltijd50 van 70 uit Heerlen, Limburg vinden
Passievol (60)
★★★★★
Hallo ben erica ben wel lekker rond maar ook nat en super geil ben jij de man die mij aan kan ik hoor van jou. wat jij allemaal te vertellen hebt daarna kunnen we lekker verder gaan.
Hitsige oma verwennen
LovePotion (64)
★★★★☆
Kan jij je voorstellen dat zo een spannende dame als ik geen seks partner heb? Pfftt..het wordt dus tijd dat ik weer een kanjer in bed haal. Want ik wil weer eens alle hoeken zien. Ik ben dus benieuwd.
Oude oma sexdaten
MijnHart (64)
★★★★★
Ik ben een reislustige dame op leeftijd. Ik hou heel erg van Zuid-Frankrijk en heb een tweede woning in Bargemon. Hier kom ik heerlijk tot rust. Mediteer ik, schilder ik, lees ik boeken en maak ik lange wandelingen.
Mature oma neuken
KKarin (62)
★★★★★
Het leek mij wel eens leuk om via het internet in contact te komen met een leuke stel die soms net als ik houdt van lekker gek doen. Samen eens naar de sauna of iets anders, als het maar leuk is! Wie ik ben? Laat maar iets van je horen dan vertel ik je dat wel.
Oudere oma afspraakjes
Joanna1946 (71)
★★★★☆
Gezelligheid dat staat voor mij centraal , ik geniet van alles wat het leven mij bied en hou van lachen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, dat is echt mijn motto. Ik ben alweer een tijd alleen en wil daar graag verandering in brengen, maar ik ben niet iemand die zomaar op een vreemde afstapt. Ik heb daarom de stap gewaagd en hoop via deze weg een gezellige man te vinden!
Lekkere bejaarde ontmoeten
dikkertjedap (66)
★★★★★
Hoi mannen ik ben Carla 62 jaar en gelukkig getrouwd. Man is een beetje ziek en kan niet heel veel meer. Ik ben niet van plan om bij hem weg te gaan maar ik mis wel wat. Ben niet een van de slankste dus je moet wel van knuffelvlees houden. Hoop hier een man te vinden om leuke dingen mee te doen, zie je het zitten?
Mature bejaarde ontmoeten
Truus
★★★★★★★★★☆
Mijn computer loopt steeds vast en ik snap niets van de helpdesk. Ik heb geen geld voor een specialist, dus ik probeer het maar eens op deze manier.. Iemand..?
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Freke
★★★★★★★★★★
Ik vindt het concept van deze site heel gaaf en ik wil graag meedoen :)) Ik bied als klusje aan het schoonmaken van mijn badkamer en als die glimt kom je bij mij op bed liggen ;)
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Teunie
★★★★★★★★★☆
Mijn auto maakt een raar geluid en ik heb geen geld om naar de garage te gaan, waar ze me sowieso af zullen zetten. Ik geef liever een blowjob en laat je goed spuiten.
Auto reparatie (Klus van 1 uur)
Gioia
★★★★★★★★★★
Mijn slaapkamer kan wel weer eens een goede schilderbeurt gebruiken, want ik ben moe van die witte muren. Wie helpt me? De beloning is in natura op dit bed...
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten