Gratis Aanmelden

Mature bejaarde contacteren

Daphne29 (30)

Volgt Alleen geintreseerd in mannen

Maak contact met haar
  1. Naam: Daphne29
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Lelystad
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.60 à 1.70 cm
  8. Postuur: gezet
  9. Oogkleur: blauw
  10. Haarkleur: blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Mature bejaarde Daphne29 van 30 uit Lelystad, Flevoland contacteren
Ikkengeentijd (72)
★★★★☆
Nou ik denk dat ik het maar op een andere manier kan proberen en niet zo ouderwets meer doen. Een gescheiden vrouw die opzoek is naar een partner voor alles en nog wat, maar ook voor gezelschap natuurlijk.
Mature bejaarde sex
Els1956 (61)
★★★★★
Ik ben Els , gelukkig gescheiden en werkend in de gehandicaptenzorg. Soms zijn de avonden lang dus een leuke babbel is welkom. Na regen komt zonneschijn, ik heb zelf na een moeiijke periode het geluk weer gevonden. Mijn drie kinderen steunen mij door dik en dun, nu nog een leuke man of is dat teveel gevraagd?
Rijpe oma sex
MariannePleziertje (69)
★★★★★
Ik ben weduwe en net gepensioneerd. Geniet van de natuur en ben graag naakt in de natuur. Ook voor seks buiten ben ik wel in.
Mature bejaarde contacteren
KKarin (62)
★★★★★
Het leek mij wel eens leuk om via het internet in contact te komen met een leuke stel die soms net als ik houdt van lekker gek doen. Samen eens naar de sauna of iets anders, als het maar leuk is! Wie ik ben? Laat maar iets van je horen dan vertel ik je dat wel.
Oudere oma afspraakjes
BBW19560414 (61)
★★★★★
Gehuwd ben ik nog steeds. En na al maanden de sleur erin heb ik besloten te zoeken naar een ander. Hoe het gaat lopen weet ik niet maar in ieder geval je krijgt er veel vrouw voor terug.
Lekkere oma afspraakjes
MirnaB (62)
★★★★☆
Hallo, Ik probeer dit op de meest discrete manier te doen. Ik ben getrouwd en heb praktisch alles wat mijn hart begeert, maar je moet een dame ook wel eens een spannende belevenis gunnen. Een leuke man, mooie grote woning en geen slechte auto, maar met een man die veel van huis is en ik als huisvrouw lange tijden alleen thuis, slaat de verveling snel in.
Lekkere oma dating
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
Gioia
★★★★★★★★★★
Mijn slaapkamer kan wel weer eens een goede schilderbeurt gebruiken, want ik ben moe van die witte muren. Wie helpt me? De beloning is in natura op dit bed...
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Anne-Meike
★★★★★★★★★☆
Ik ben onlangs verhuisd naar een huis met een tuin die een grote bende is. Ik zoek dus hulp en ik heb geen geld meer over door die hele verhuizing, dus ik ben bereid om in natura te betalen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten