Gratis Aanmelden

Mature bejaarde daten

lisette48 (51)

volgt volgt

Maak contact met haar
  1. Naam: lisette48
  2. Leeftijd: 51 Jaar
  3. Woonplaats: Sint-Truiden
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.60 à 1.70 cm
  8. Postuur: gezet
  9. Oogkleur: bruin
  10. Haarkleur: donkerblond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Mature bejaarde lisette48 van 51 uit Sint-Truiden, Limburg-be daten
Lets_go_private (61)
★★★★☆
Gepensioneerd en helemaal alleen sinds de dood van mijn man. Ik ben er niet klaar voor om te verhuizen voor een man. Het lijkt me gewoon erg leuk om iemand die mij ondanks mijn leeftijd leuk vindt en we kunnen elkaar gewoon af en toe zien en het leuk met elkaar hebben. Gezelschap vind ik heel fijn!
Mooie oma ontmoeten
Abertha (63)
★★★★☆
Ik ben een rijpe vrouw die op zoek is naar seks met mannen, die haar eens heerlijk willen verwennen. Is het altijd jouw geile droom geweest om met een rijpe dame naar bed te gaan dan moet jij zeker reageren.
Hete oma daten
comfortabele (64)
★★★★★
Een heerlijke volle vrouw die het opwindend vindt om onderdanig te zijn. Ik vind het heerlijk om vastgebonden te worden en zoek een betrouwbare man die mij op dat gebied wil domineren. Grenzen verkennen spreekt mij erg aan. Ik ben goed verzorgd en ik houd wel van een geheimpje
Hete oma neuken
Opera (62)
★★★★☆
Hoi ik ben Jantien, ik ben niet moeders mooiste dat weet ik ook wel, maar dat wil niet zeggen dat ik niet geil ben. Dat ben ik juist wel en nog heel erg vaak ook.
Oudere oma verwennen
Passievol (60)
★★★★☆
Hallo ben erica ben wel lekker rond maar ook nat en super geil ben jij de man die mij aan kan ik hoor van jou. wat jij allemaal te vertellen hebt daarna kunnen we lekker verder gaan.
Hitsige oma verwennen
Bodybuildster (88)
★★★★★
Goedendag ik ben Martha en ben nu alweer een paar jaar alleen. Eerst denk je ik wil nooit geen andere man meer, want de mijne is niet vervangbaar. Maar toch nu de wintermaanden er weer aankomen zit je wel heel vaak alleen, daar zie ik een beetje tegen op. En hoop ook zo graag dat ik via deze vorm van zoeken jou te vinden. Een serieuze man die het gezellig wil hebben saampjes.
Sexy bejaarde vinden
Amaia
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om het eens op deze manier te doen: jij polijst al mijn parket en ik wacht op je in bed voor je beloning. Zo lang als je wilt, maar pas als alles klaar is..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Leonoor
★★★★★★★★★★
Hallo, ik heb enkele psychische problemen die het voor mij moeilijk maken om orde te houden in huis. Ik zoek daarom iemand die mij wil helpen en zich daarvoor in natura wil laten belonen.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Marjan
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die professionnele massage kan geven. Stevige massages, maar ook sensueel. Met massage olie graag en mijn complete lichaam, alstublieft..
Massage (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten