Gratis Aanmelden

Geile bejaarde contacteren

Roddelaarster (54)

Goedendag. Mijn naam is Desie en sinds kort woon ik in Drenthe. In het plaatsje Roden wel te verstaan. Ik heb een prachtig appartement en ben erg blij met mijn eigen plek. Omdat ik een zeer drukke baan heb vind ik graag ontspanning in een wandeling, fietstocht of een avondje bridgen. Ik kan vrij kort zijn over mijn wensen. Een type wat mij aanspreekt is een man (leeftijd niet belangrijk) die er van houdt om actief bezig te zijn in zijn vrije tijd. Ontspannen door een leuk dagje uit, een romantis

Maak contact met haar
  1. Naam: Roddelaarster
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Woonplaats: Roden
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.80 à 1.90 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: bruin
  10. Haarkleur: zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Geile bejaarde Roddelaarster van 54 uit Roden, Drenthe contacteren
MagicPussy (77)
★★★★☆
volgt
Mature bejaarde dating
Joanna1946 (71)
★★★★☆
Gezelligheid dat staat voor mij centraal , ik geniet van alles wat het leven mij bied en hou van lachen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, dat is echt mijn motto. Ik ben alweer een tijd alleen en wil daar graag verandering in brengen, maar ik ben niet iemand die zomaar op een vreemde afstapt. Ik heb daarom de stap gewaagd en hoop via deze weg een gezellige man te vinden!
Lekkere bejaarde ontmoeten
KKarin (62)
★★★★★
Het leek mij wel eens leuk om via het internet in contact te komen met een leuke stel die soms net als ik houdt van lekker gek doen. Samen eens naar de sauna of iets anders, als het maar leuk is! Wie ik ben? Laat maar iets van je horen dan vertel ik je dat wel.
Oudere oma afspraakjes
Bodybuildster (88)
★★★★★
Goedendag ik ben Martha en ben nu alweer een paar jaar alleen. Eerst denk je ik wil nooit geen andere man meer, want de mijne is niet vervangbaar. Maar toch nu de wintermaanden er weer aankomen zit je wel heel vaak alleen, daar zie ik een beetje tegen op. En hoop ook zo graag dat ik via deze vorm van zoeken jou te vinden. Een serieuze man die het gezellig wil hebben saampjes.
Sexy bejaarde vinden
Abertha (63)
★★★★☆
Ik ben een rijpe vrouw die op zoek is naar seks met mannen, die haar eens heerlijk willen verwennen. Is het altijd jouw geile droom geweest om met een rijpe dame naar bed te gaan dan moet jij zeker reageren.
Hete oma daten
Nastygilf (61)
★★★★★
Ik dacht eerst altijd volstrekt hetero te zijn want ik hou van een goede harde pik diep in mij, maar ik werk nu sinds 2 jaar achter de bar in een lesbo cafe en heb er met een aantal sex gehad en dat is werkelijk heerlijk, dus ik ben erachter gekomen dat ik bi-sexueel ben.
Oudere oma daten
Vayen
★★★★★★★★★★
Is hier iemand die een beetje verstand heeft van printers..? Is deze foto overtuigend genoeg om je naar mij te komen en mijn printer aan de praat te krijgen..?
Printer repareren (Klus van half uur)
Kayla
★★★★★★★★★★
Hey, ik zit met een probleempje... mijn fietsband is lek en ik weet niet hoe ik die moet plakken. Fietsenmaker is te duur voor mij. Kan iemand mij helpen in ruil voor seks?
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
Summer
★★★★★★★★★★
Ik vrees dat er iets goeds mis is met mijn auto en dat het niet gemakkelijk is. Ik heb geen geld voor de garage, maar misschien kan mijn foto je overtuigen van de vergoeding?
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten