Gratis Aanmelden

Oude bejaarde vinden

AntjeTerBraak (67)

Hallo, Mijn naam is An, maar voor vrienden Antje, ik ben een alleenstaande vrouw van 63. Na 15 jaar eindigde mijn relatie met mijn beste maatje, maar na onenigheid over samenwonen, hebben wij toen besloten uit elkaar te gaan. Dit is nu 3 jaar geleden. Mis ik het? Wel een beetje, maar ik geniet ook van de vrijheid, niet overal rekening mee houden, ik hoef mij niet overal voor te verantwoorden. En dan de vraag, wat doe ik hier? Ik hou van een gezellig gesprek, een avondje tv kijken, of uit eten ga

Maak contact met haar
  1. Naam: AntjeTerBraak
  2. Leeftijd: 67 Jaar
  3. Woonplaats: Meppel
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.60 à 1.70 cm
  8. Postuur: gezet
  9. Oogkleur: blauw
  10. Haarkleur: grijs
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Oude bejaarde AntjeTerBraak van 67 uit Meppel, Drenthe vinden
Mooielelie (74)
★★★★★
Een hartelijke en verzorgde vrouw die sinds haar pensioen veel tijd over heeft. Ik heb best wat dingen om te doen en ik heb lieve mensen om mij heen maar ik mis toch de aanwezigheid van een lief karakter. Iemand waar ik alles mee kan delen. Misschien vind ik die leuke spontane man hier wel want ik geloof er nog steeds in.
Hitsige bejaarde verwennen
dikkertjedap (66)
★★★★☆
Hoi mannen ik ben Carla 62 jaar en gelukkig getrouwd. Man is een beetje ziek en kan niet heel veel meer. Ik ben niet van plan om bij hem weg te gaan maar ik mis wel wat. Ben niet een van de slankste dus je moet wel van knuffelvlees houden. Hoop hier een man te vinden om leuke dingen mee te doen, zie je het zitten?
Mature bejaarde ontmoeten
rubete (67)
★★★★☆
ben een goedlachse vrolijke gezellige dikkertje wel beperkt [[[copd
Sexy bejaarde dating
VeraLimburg (75)
★★★★☆
Onlangs hadden we het met een stel kennissen over hoe beperkt het vinden van een leuke man geworden is. En dat alles eigenlijk via het medium internet gaat. Na een cursus gedaan door mijn dochter en stap voor stap uitleggen ben ik nu hier. Ook zij helpt me met deze tekst. Het is nieuw voor mij en ik ben al meerdere jaren alleen. Ik zou graag een leuk contact willen met een warm persoon.
Rijpe bejaarde sex
Centerparcs (69)
★★★★☆
Ik ben een hippe, vlotte en flinke vrouw van 66 jaar. Ik hou nog steeds ervan om lekker uit te gaan. Ik vind het spannend om elke dag iets nieuws te beleven, mijn lievelings- uitstapje is karaoke night. Ik ben al tien jaar gescheiden met mijn man en ben nu wel aan toe om iemand leuks te ontmoeten.
Sexy bejaarde neuken
Passievol (60)
★★★★☆
Hallo ben erica ben wel lekker rond maar ook nat en super geil ben jij de man die mij aan kan ik hoor van jou. wat jij allemaal te vertellen hebt daarna kunnen we lekker verder gaan.
Hitsige oma verwennen
Fleurtje
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug gekregen, maar mijn struiken moeten toch echt gesnoeid worden. Degene die dat voor me doet, mag alles met me doen. Ben ik zo duidelijk genoeg?
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
Annemie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die een blok beton weg kan halen bij mij en ik weet niet wat je er voor vraagt, maar misschien is het leuk als ik je eens lekker verwen? Alleen met mijn hand..
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Yade
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg veel last van mijn rug en schouders. Ik zoek iemand die mij wil komen masseren. Een half uur lang ene intense massage. Ik betaal je daarna met mijn lichaam..
Massage (Klus van half uur)
Willemien
★★★★★★★★★☆
Mijn auto start niet meer en ik heb echt geen idee hoe ik hem aan de praat moet krijgen, maar ik ben bereid om er voor te betalen met mijn lichaam, op mijn bed...
Auto reparatie (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten