Gratis Aanmelden

Oude bejaarde vinden

DatingBelgie (48)

Eenzame Belgische dame op zoek naar een leuke en charmante Belgische man. Ik ben niet veeleisend, hou van het leven, maar mis warmte en liefde. Ik werk, hou van koken en lezen. Maar heb geen typische 'huisje,boompje, beestje' mentaliteit. Ben zelfstandig en sociaal. Hou van een leuk feestje of ander sociaal gelegenheid. Wil mij graag verrassen door een man, die liefdevol is en veelgevend. Helpt mij weer uit de put in moeilijke tijden, leuke praatmaatje. Niet bang voor erotiek of seksualiteit in

Maak contact met haar
  1. Naam: DatingBelgie
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Assebroek
  4. Provincie: West-Vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.70 à 1.80 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: bruin
  10. Haarkleur: gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Oude bejaarde DatingBelgie van 48 uit Assebroek, West-Vlaanderen vinden
BBW19560414 (61)
★★★★★
Gehuwd ben ik nog steeds. En na al maanden de sleur erin heb ik besloten te zoeken naar een ander. Hoe het gaat lopen weet ik niet maar in ieder geval je krijgt er veel vrouw voor terug.
Lekkere oma afspraakjes
MirnaB (62)
★★★★☆
Hallo, Ik probeer dit op de meest discrete manier te doen. Ik ben getrouwd en heb praktisch alles wat mijn hart begeert, maar je moet een dame ook wel eens een spannende belevenis gunnen. Een leuke man, mooie grote woning en geen slechte auto, maar met een man die veel van huis is en ik als huisvrouw lange tijden alleen thuis, slaat de verveling snel in.
Lekkere oma dating
Centerparcs (69)
★★★★☆
Ik ben een hippe, vlotte en flinke vrouw van 66 jaar. Ik hou nog steeds ervan om lekker uit te gaan. Ik vind het spannend om elke dag iets nieuws te beleven, mijn lievelings- uitstapje is karaoke night. Ik ben al tien jaar gescheiden met mijn man en ben nu wel aan toe om iemand leuks te ontmoeten.
Sexy bejaarde neuken
comfortabele (64)
★★★★☆
Een heerlijke volle vrouw die het opwindend vindt om onderdanig te zijn. Ik vind het heerlijk om vastgebonden te worden en zoek een betrouwbare man die mij op dat gebied wil domineren. Grenzen verkennen spreekt mij erg aan. Ik ben goed verzorgd en ik houd wel van een geheimpje
Hete oma neuken
dikkertjedap (66)
★★★★★
Hoi mannen ik ben Carla 62 jaar en gelukkig getrouwd. Man is een beetje ziek en kan niet heel veel meer. Ik ben niet van plan om bij hem weg te gaan maar ik mis wel wat. Ben niet een van de slankste dus je moet wel van knuffelvlees houden. Hoop hier een man te vinden om leuke dingen mee te doen, zie je het zitten?
Mature bejaarde ontmoeten
Mooielelie (74)
★★★★☆
Een hartelijke en verzorgde vrouw die sinds haar pensioen veel tijd over heeft. Ik heb best wat dingen om te doen en ik heb lieve mensen om mij heen maar ik mis toch de aanwezigheid van een lief karakter. Iemand waar ik alles mee kan delen. Misschien vind ik die leuke spontane man hier wel want ik geloof er nog steeds in.
Hitsige bejaarde verwennen
Josine
★★★★★★★★★☆
Ik ben een alleenstaande vrouw en ik wil graag een mooi parket in mijn woonkamer leggen. Is er iemand die mij daarbij kan helpen, in ruil voor een fijne vrijpartij met mij?
Parket leggen (Klus van 3 uur)
Alyssa
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een appartment in Friesland. Maar dat is moeilijk! Want ik heb 150.000 max! Wie me helpt zal ik op deze manier vergoeden, zoals op mijn foto ;)
Woonruimte gezocht (Klus van 3 uur)
Sylke
★★★★★★★★★★
Ik zoek een loodgieter die in een lege WC ruimte een toilet kan installeren. Ik heb geen geld voor de werkzaamheden, maar ik heb wel een lichaam waar je je mee mag vermaken.
Toilet installeren (Klus van 4 uur)
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Zwembad opzetten (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten