Gratis Aanmelden

Oude bejaarde afspraakjes

Geerke (68)

Hallo. Ik ben op zoek naar iemand voor een date. Zelf ben ik heel rustig van aard. Ik ben weduwe en ik heb vier volwassen kinderen. De laatste van 22 jaar woont nog thuis bij mij in. Ik hou van lachen en ik probeer nog steeds het leven vanuit de zonnige kant te bekijken. Voor mij maakt het in principe niet uit, hoe jij er uit ziet. Zolang je maar weet, hoe je een vrouw moet behandelen en wat er omgekeerd van je verwacht wordt. Hygiëne en discretie is voor mij wel belangrijk. Ik hou van iema

Maak contact met haar
  1. Naam: Geerke
  2. Leeftijd: 68 Jaar
  3. Woonplaats: Hoofddorp
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.50 à 1.60 cm
  8. Postuur: gezet
  9. Oogkleur: grijs
  10. Haarkleur: blond
  11. Opleiding: middelbare school
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Oude bejaarde Geerke van 68 uit Hoofddorp, Noord-Holland afspraakjes
Ikkengeentijd (72)
★★★★★
Nou ik denk dat ik het maar op een andere manier kan proberen en niet zo ouderwets meer doen. Een gescheiden vrouw die opzoek is naar een partner voor alles en nog wat, maar ook voor gezelschap natuurlijk.
Mature bejaarde sex
dikkertjedap (66)
★★★★★
Hoi mannen ik ben Carla 62 jaar en gelukkig getrouwd. Man is een beetje ziek en kan niet heel veel meer. Ik ben niet van plan om bij hem weg te gaan maar ik mis wel wat. Ben niet een van de slankste dus je moet wel van knuffelvlees houden. Hoop hier een man te vinden om leuke dingen mee te doen, zie je het zitten?
Mature bejaarde ontmoeten
Lisatje2 (63)
★★★★☆
De hemel zij geprezen, ik ben blond (Hoewel de verf een handje heeft geholpen) maar nu kan ik me zonder argwaan te wekken, voor de domme houden. Genoeg over mijn uiterlijk, mijn foto's zeggen meer dan 1000 woorden. Hoe vind je de foto met mijn buurmeiske? Wat een zotten niet?
Lekkere oma dating
Joanna1946 (71)
★★★★☆
Gezelligheid dat staat voor mij centraal , ik geniet van alles wat het leven mij bied en hou van lachen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, dat is echt mijn motto. Ik ben alweer een tijd alleen en wil daar graag verandering in brengen, maar ik ben niet iemand die zomaar op een vreemde afstapt. Ik heb daarom de stap gewaagd en hoop via deze weg een gezellige man te vinden!
Lekkere bejaarde ontmoeten
LovePotion (64)
★★★★★
Kan jij je voorstellen dat zo een spannende dame als ik geen seks partner heb? Pfftt..het wordt dus tijd dat ik weer een kanjer in bed haal. Want ik wil weer eens alle hoeken zien. Ik ben dus benieuwd.
Oude oma sexdaten
KKarin (62)
★★★★★
Het leek mij wel eens leuk om via het internet in contact te komen met een leuke stel die soms net als ik houdt van lekker gek doen. Samen eens naar de sauna of iets anders, als het maar leuk is! Wie ik ben? Laat maar iets van je horen dan vertel ik je dat wel.
Oudere oma afspraakjes
Tes
★★★★★★★★★★
Ik heb een hoop stenen en beton in mijn tuin liggen en ik kan de auto daar niet meer parkeren. Als je het voor me weghaalt kun je een keertje met me neuken..
Grof vuil wegbrengen (Klus van 1 uur)
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Fleurtje
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug gekregen, maar mijn struiken moeten toch echt gesnoeid worden. Degene die dat voor me doet, mag alles met me doen. Ben ik zo duidelijk genoeg?
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
Loutje
★★★★★★★★★☆
De WC waar ik hier op zit is verstopt en dat moet opgelost worden. Wie kan mij helpen en wie accepteert daar een vergoeding voor die ik je in natura dmv seks aanbied?
WC ontstoppen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten