Gratis Aanmelden

Hitsige bejaarde afspraakjes

KiWi (54)

Geboren en getogen op een boerderij. Vrije opvoeding gehad dank zij de hippie fase die mijn ouders hebben doorgemaakt ;-) Film fanaat, boek fanaat. Hou niet van shoppen en ben ook niet zo van het uitgaan of het moet naar het theater zijn en dan bezoek ik graag een cabaret of toneel. Gek op Shakespeare. Ben op zoek naar een (flirt) maatje. Herken jij jezelf in mij of ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Stuur me dan een berichtje.

Maak contact met haar
  1. Naam: KiWi
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Woonplaats: Sneek
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.70 à 1.80 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: bruin
  10. Haarkleur: zwart
  11. Opleiding: middelbare school
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Hitsige bejaarde KiWi van 54 uit Sneek, Friesland afspraakjes
FrieslandSeks (77)
★★★★☆
Ik ben vrijgezel en wil dat graag ook zo houden. Ik zoek een ondeugende man die net als mij in is voor lekkere seks. Ik word graag gelikt en ben dol op pijpen. Ik heb erg gevoelige borsten en vind het erg lekker als er zacht in mijn tepels word gebeten. Uiterlijk is niet zo belangrijk , het gaat er mij om dat je net zoveel van seks houd dan ik. Ik ben geen stijve hark en voel mij een stuk jonger dan ik ben!
Rijpe bejaarde afspraakjes
Lets_go_private (61)
★★★★☆
Gepensioneerd en helemaal alleen sinds de dood van mijn man. Ik ben er niet klaar voor om te verhuizen voor een man. Het lijkt me gewoon erg leuk om iemand die mij ondanks mijn leeftijd leuk vindt en we kunnen elkaar gewoon af en toe zien en het leuk met elkaar hebben. Gezelschap vind ik heel fijn!
Mooie oma ontmoeten
KKarin (62)
★★★★★
Het leek mij wel eens leuk om via het internet in contact te komen met een leuke stel die soms net als ik houdt van lekker gek doen. Samen eens naar de sauna of iets anders, als het maar leuk is! Wie ik ben? Laat maar iets van je horen dan vertel ik je dat wel.
Oudere oma afspraakjes
VeraLimburg (75)
★★★★★
Onlangs hadden we het met een stel kennissen over hoe beperkt het vinden van een leuke man geworden is. En dat alles eigenlijk via het medium internet gaat. Na een cursus gedaan door mijn dochter en stap voor stap uitleggen ben ik nu hier. Ook zij helpt me met deze tekst. Het is nieuw voor mij en ik ben al meerdere jaren alleen. Ik zou graag een leuk contact willen met een warm persoon.
Rijpe bejaarde sex
comfortabele (64)
★★★★☆
Een heerlijke volle vrouw die het opwindend vindt om onderdanig te zijn. Ik vind het heerlijk om vastgebonden te worden en zoek een betrouwbare man die mij op dat gebied wil domineren. Grenzen verkennen spreekt mij erg aan. Ik ben goed verzorgd en ik houd wel van een geheimpje
Hete oma neuken
Lisatje2 (63)
★★★★★
De hemel zij geprezen, ik ben blond (Hoewel de verf een handje heeft geholpen) maar nu kan ik me zonder argwaan te wekken, voor de domme houden. Genoeg over mijn uiterlijk, mijn foto's zeggen meer dan 1000 woorden. Hoe vind je de foto met mijn buurmeiske? Wat een zotten niet?
Lekkere oma dating
Rosan
★★★★★★★★★★
Gescheiden, baan kwijt en hersteld van een ziekte. Geen geld voor klusjesman voor enkele reparaties in huis. Dan maar op deze manier... Graag een respectvolle man.
Reparatie (Klus van 4 uur)
Fleurtje
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug gekregen, maar mijn struiken moeten toch echt gesnoeid worden. Degene die dat voor me doet, mag alles met me doen. Ben ik zo duidelijk genoeg?
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
Elisabeth
★★★★★★★★★★
Ik ben onlangs in een nieuwe woning ingetrokken en de badkamer moet diep gereinigd worden, maar ik heb geen geld voor een pro, dus ik zoek hier iemand die ik met seks kan betalen.
Badkamer schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten