Gratis Aanmelden

Oude bejaarde vinden

Ursula4_3 (30)

Ik ben op zoek naar een leuke gezellige man om een serieuze relatie mee op te bouwen. Ik ben een zelfverzekerde vrouw die stevig in haar schoenen staat en haar zaakjes goed voor elkaar heeft. Ben jij die leuke man die het wel ziet zitten met mij,laat dan een berichtje voor mij achter, dan spreken wij elkaar snel.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ursula4_3
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Kerniel
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.60 à 1.70 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: grijs
  10. Haarkleur: donkerblond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Oude bejaarde Ursula4_3 van 30 uit Kerniel, Limburg-be vinden
Opera (62)
★★★★★
Hoi ik ben Jantien, ik ben niet moeders mooiste dat weet ik ook wel, maar dat wil niet zeggen dat ik niet geil ben. Dat ben ik juist wel en nog heel erg vaak ook.
Oudere oma verwennen
Nastygilf (61)
★★★★☆
Ik dacht eerst altijd volstrekt hetero te zijn want ik hou van een goede harde pik diep in mij, maar ik werk nu sinds 2 jaar achter de bar in een lesbo cafe en heb er met een aantal sex gehad en dat is werkelijk heerlijk, dus ik ben erachter gekomen dat ik bi-sexueel ben.
Oudere oma daten
MirnaB (62)
★★★★☆
Hallo, Ik probeer dit op de meest discrete manier te doen. Ik ben getrouwd en heb praktisch alles wat mijn hart begeert, maar je moet een dame ook wel eens een spannende belevenis gunnen. Een leuke man, mooie grote woning en geen slechte auto, maar met een man die veel van huis is en ik als huisvrouw lange tijden alleen thuis, slaat de verveling snel in.
Lekkere oma dating
Passievol (60)
★★★★★
Hallo ben erica ben wel lekker rond maar ook nat en super geil ben jij de man die mij aan kan ik hoor van jou. wat jij allemaal te vertellen hebt daarna kunnen we lekker verder gaan.
Hitsige oma verwennen
kwetsbaredame (68)
★★★★★
Speeltjes gebruiken en solo seks ben ik onderhand wel zat, dat doe ik de laatste 3 jaar al en dat voor iemand die altijd seksueel actief is geweest, is dat een grote ramp.
Oude bejaarde daten
rubete (67)
★★★★★
ben een goedlachse vrolijke gezellige dikkertje wel beperkt [[[copd
Sexy bejaarde dating
Maatje
★★★★★★★★★★
Ik heb twee kamers die helemaal vol rotzooi liggen en die dringend opgeruimd moeten worden. Ik ben bereid je hulp te vergoeden in natura, met alles er op en er aan.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
Olcay
★★★★★★★★★☆
Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
Vertaling (Klus van half uur)
Marianne
★★★★★★★★★☆
Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
Garage opruimen (Klus van 1 uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Mijn vaatwasser doet het weer eens niet. Maar ik ga niet nog eens 80 euros betalen voor een reparateur... Liever een handige man die een momentje met mijn borsten accepteert als vergoeding.
Vaatwasser repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten