Gratis Aanmelden

Oude bejaarde vinden

Ne-x-Vaeh (48)

Ik reis graag op verschillende plaatsen en omdat mijn gezin in zijn leven zijn eigen activiteiten heeft, doe ik het helemaal alleen. Ik ben zo'n eenling, maar soms wil ik dat iemand bij mij is om plezier te hebben op een aantal verschillende plaatsen. Iemand die dol is op reizen ook. Iemand die meegaat en met mij van elk moment kan genieten. Een persoon die gelukkig zal zijn als we eenmaal naar een aantal verschillende plaatsen kunnen gaan!

Maak contact met haar
  1. Naam: Ne-x-Vaeh
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Best
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.80 à 1.90 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: bruin
  10. Haarkleur: blond
  11. Opleiding: Universiteit
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Oude bejaarde Ne-x-Vaeh van 48 uit Best, Noord-Brabant vinden
MariannePleziertje (69)
★★★★★
Ik ben weduwe en net gepensioneerd. Geniet van de natuur en ben graag naakt in de natuur. Ook voor seks buiten ben ik wel in.
Mature bejaarde contacteren
LovePotion (64)
★★★★★
Kan jij je voorstellen dat zo een spannende dame als ik geen seks partner heb? Pfftt..het wordt dus tijd dat ik weer een kanjer in bed haal. Want ik wil weer eens alle hoeken zien. Ik ben dus benieuwd.
Oude oma sexdaten
Passievol (60)
★★★★☆
Hallo ben erica ben wel lekker rond maar ook nat en super geil ben jij de man die mij aan kan ik hoor van jou. wat jij allemaal te vertellen hebt daarna kunnen we lekker verder gaan.
Hitsige oma verwennen
Joanna1946 (71)
★★★★☆
Gezelligheid dat staat voor mij centraal , ik geniet van alles wat het leven mij bied en hou van lachen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, dat is echt mijn motto. Ik ben alweer een tijd alleen en wil daar graag verandering in brengen, maar ik ben niet iemand die zomaar op een vreemde afstapt. Ik heb daarom de stap gewaagd en hoop via deze weg een gezellige man te vinden!
Lekkere bejaarde ontmoeten
MagicPussy (77)
★★★★☆
volgt
Mature bejaarde dating
FrieslandSeks (77)
★★★★★
Ik ben vrijgezel en wil dat graag ook zo houden. Ik zoek een ondeugende man die net als mij in is voor lekkere seks. Ik word graag gelikt en ben dol op pijpen. Ik heb erg gevoelige borsten en vind het erg lekker als er zacht in mijn tepels word gebeten. Uiterlijk is niet zo belangrijk , het gaat er mij om dat je net zoveel van seks houd dan ik. Ik ben geen stijve hark en voel mij een stuk jonger dan ik ben!
Rijpe bejaarde afspraakjes
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Serena
★★★★★★★★★☆
Ik heb geen geld meer voor een kamer die compleet gestuced moet worden, maar ik ben bereid om met mijn lichaam te betalen. Graag door één enkele man, niet meerdere.
Stuccen (Klus van 4 uur)
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten