Gratis Aanmelden

Sexy bejaarde ontmoeten

Droppie70 (47)

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, een paar jaar geleden heb ik een ernstig ongeluk gehad. Was kantje boord, heb lang moeten revalideren, alles verloren, maar ben er weer. Helaas kon mijn partner het niet aan en die heeft mij in de steek gelaten. Ik ben nu weer op de been, kan weer genieten van het leven en heb zin om dat met een gezellige man te doen. Wat er dan van komt, dat zien wij dan wel weer. Ik sta overal voor open. Het liefste een man die single is, heb verder niet echt eisen

Maak contact met haar
  1. Naam: Droppie70
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Halen
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.60 à 1.70 cm
  8. Postuur: gezet
  9. Oogkleur: blauw
  10. Haarkleur: bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Sexy bejaarde Droppie70 van 47 uit Halen, Limburg-be ontmoeten
dikkertjedap (66)
★★★★★
Hoi mannen ik ben Carla 62 jaar en gelukkig getrouwd. Man is een beetje ziek en kan niet heel veel meer. Ik ben niet van plan om bij hem weg te gaan maar ik mis wel wat. Ben niet een van de slankste dus je moet wel van knuffelvlees houden. Hoop hier een man te vinden om leuke dingen mee te doen, zie je het zitten?
Mature bejaarde ontmoeten
LovePotion (64)
★★★★☆
Kan jij je voorstellen dat zo een spannende dame als ik geen seks partner heb? Pfftt..het wordt dus tijd dat ik weer een kanjer in bed haal. Want ik wil weer eens alle hoeken zien. Ik ben dus benieuwd.
Oude oma sexdaten
Passievol (60)
★★★★★
Hallo ben erica ben wel lekker rond maar ook nat en super geil ben jij de man die mij aan kan ik hoor van jou. wat jij allemaal te vertellen hebt daarna kunnen we lekker verder gaan.
Hitsige oma verwennen
Bodybuildster (88)
★★★★★
Goedendag ik ben Martha en ben nu alweer een paar jaar alleen. Eerst denk je ik wil nooit geen andere man meer, want de mijne is niet vervangbaar. Maar toch nu de wintermaanden er weer aankomen zit je wel heel vaak alleen, daar zie ik een beetje tegen op. En hoop ook zo graag dat ik via deze vorm van zoeken jou te vinden. Een serieuze man die het gezellig wil hebben saampjes.
Sexy bejaarde vinden
Lisatje2 (63)
★★★★★
De hemel zij geprezen, ik ben blond (Hoewel de verf een handje heeft geholpen) maar nu kan ik me zonder argwaan te wekken, voor de domme houden. Genoeg over mijn uiterlijk, mijn foto's zeggen meer dan 1000 woorden. Hoe vind je de foto met mijn buurmeiske? Wat een zotten niet?
Lekkere oma dating
MagicPussy (77)
★★★★☆
volgt
Mature bejaarde dating
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Ik zit met wat tonnen en bakken vol met gruis, cement en beton, maar die krijg ik niet weg. Ik zoek daarom hulp en ik bied mijn lijf aan ter compensatie voor je werk.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten