Gratis Aanmelden

Hitsige bejaarde ontmoeten

ronja2 (27)

ik ben ronja ik ben 21 jaar en woon in enschede ik heb de opleiding dierverzorging gedaan ik werk nu met paarden bij een stalhouderij een lief rustig meisje die wel van een uitdaging houd

Maak contact met haar
  1. Naam: ronja2
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Enschede
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.50 à 1.60 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: grijs
  10. Haarkleur: zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Hitsige bejaarde ronja2 van 27 uit Enschede, Overijssel ontmoeten
Eenkleinedame (86)
★★★★★
Goede dag ik ben Ineke en net 83 jaar klein van stuk, ik denk nog wat kleiner geworden de laatste jaren. Ik een gezellige en aardige dame die zoek is naar gezelschap voor een serieuze relatie. Het is voor mij nog helemaal geen tijd om alleen te zijn en achter de geraniums te zitten. Ik heb een scootmobiel waarbij ik me gemakkelijk kan verplaatsen. Ideaal om samen een rondje om te gaan even de natuur in of de stad in voor een kopje koffie
Oudere bejaarde verwennen
Bodybuildster (88)
★★★★☆
Goedendag ik ben Martha en ben nu alweer een paar jaar alleen. Eerst denk je ik wil nooit geen andere man meer, want de mijne is niet vervangbaar. Maar toch nu de wintermaanden er weer aankomen zit je wel heel vaak alleen, daar zie ik een beetje tegen op. En hoop ook zo graag dat ik via deze vorm van zoeken jou te vinden. Een serieuze man die het gezellig wil hebben saampjes.
Sexy bejaarde vinden
Passievol (60)
★★★★★
Hallo ben erica ben wel lekker rond maar ook nat en super geil ben jij de man die mij aan kan ik hoor van jou. wat jij allemaal te vertellen hebt daarna kunnen we lekker verder gaan.
Hitsige oma verwennen
Joanna1946 (71)
★★★★★
Gezelligheid dat staat voor mij centraal , ik geniet van alles wat het leven mij bied en hou van lachen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, dat is echt mijn motto. Ik ben alweer een tijd alleen en wil daar graag verandering in brengen, maar ik ben niet iemand die zomaar op een vreemde afstapt. Ik heb daarom de stap gewaagd en hoop via deze weg een gezellige man te vinden!
Lekkere bejaarde ontmoeten
Lets_go_private (61)
★★★★☆
Gepensioneerd en helemaal alleen sinds de dood van mijn man. Ik ben er niet klaar voor om te verhuizen voor een man. Het lijkt me gewoon erg leuk om iemand die mij ondanks mijn leeftijd leuk vindt en we kunnen elkaar gewoon af en toe zien en het leuk met elkaar hebben. Gezelschap vind ik heel fijn!
Mooie oma ontmoeten
Margotzorg (60)
★★★★☆
Als locatiecoördinator gehandicaptenzorg bied ik ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en onderhoud het contact met onder anderen de familie maar ook verpleegkundigen. Een intensive baan die veel van mij vraagt. Een uitlaatklep voor mij om even alle sores te ontvluchten is sex. Vroeger was het uit den boze hier openlijk over uit te komen, maar gelukkig is er al veel veranderd hoewel, helemaal uit de taboe hoek is het nog niet.
Mature oma verwennen
Petertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb echt geen verstand van technische dingen, maar ik heb in mijn keuken toch echt een kraan nodig. Iwe kan mij helpen in ruil voor echte seks met mij voor 1 keer?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten