Gratis Aanmelden

Mooie bejaarde daten

Tina770 (40)

Ik ben hier opzoek naar iemand die mij gelukkig kan maken in een relatie. Ik mis het om samen te zijn, die man die alles voor me over heeft, ik weet zeker dat het zal werken voor ons beide. Ben jij die lieve romantische man? Laten we samen zijn, elkaar de ruimte geven, maar elkaar ook echt gelukkig maken, waar wacht je nog op?

Maak contact met haar
  1. Naam: Tina770
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Domburg
  4. Provincie: Zeeland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.60 à 1.70 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: bruin
  10. Haarkleur: blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Mooie bejaarde Tina770 van 40 uit Domburg, Zeeland daten
MijnHart (64)
★★★★★
Ik ben een reislustige dame op leeftijd. Ik hou heel erg van Zuid-Frankrijk en heb een tweede woning in Bargemon. Hier kom ik heerlijk tot rust. Mediteer ik, schilder ik, lees ik boeken en maak ik lange wandelingen.
Mature oma neuken
dikkertjedap (66)
★★★★★
Hoi mannen ik ben Carla 62 jaar en gelukkig getrouwd. Man is een beetje ziek en kan niet heel veel meer. Ik ben niet van plan om bij hem weg te gaan maar ik mis wel wat. Ben niet een van de slankste dus je moet wel van knuffelvlees houden. Hoop hier een man te vinden om leuke dingen mee te doen, zie je het zitten?
Mature bejaarde ontmoeten
MagicPussy (77)
★★★★☆
volgt
Mature bejaarde dating
BBW19560414 (61)
★★★★★
Gehuwd ben ik nog steeds. En na al maanden de sleur erin heb ik besloten te zoeken naar een ander. Hoe het gaat lopen weet ik niet maar in ieder geval je krijgt er veel vrouw voor terug.
Lekkere oma afspraakjes
rubete (67)
★★★★★
ben een goedlachse vrolijke gezellige dikkertje wel beperkt [[[copd
Sexy bejaarde dating
Mooielelie (74)
★★★★☆
Een hartelijke en verzorgde vrouw die sinds haar pensioen veel tijd over heeft. Ik heb best wat dingen om te doen en ik heb lieve mensen om mij heen maar ik mis toch de aanwezigheid van een lief karakter. Iemand waar ik alles mee kan delen. Misschien vind ik die leuke spontane man hier wel want ik geloof er nog steeds in.
Hitsige bejaarde verwennen
Marianne
★★★★★★★★★☆
Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
Garage opruimen (Klus van 1 uur)
Tiemetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb angst voor electriteit, maar toch wil ik graag een extra stopcontact in mijn kamer. Wil jij dat voor me doen? En zo ja, kan ik je dan betalen met mijn lichaam? (Na afloop)
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik heb nogal wat takken in mijn tuin die afgezaagd en weggebracht moeten worden, maar zit een beetje krap bij kas... Is een betaling in natura ook goed?
Tak afzagen (Klus van 4 uur)
Minou
★★★★★★★★★☆
Kan iemand me een handje helpen met de droger naar de zolder te dragen? Het zal niet lang duren, maar als je me helpt, mag je daarna lekker met mijn grote borsten spelen.
Meubel dragen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten