Gratis Aanmelden

Oudere bejaarde verwennen

pauladebreij (29)

waarom vraag je het niet gewoon? geen nep en met respect voor vrouwen dan mag je reageren anders niet

Maak contact met haar
  1. Naam: pauladebreij
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: 's-Gravendeel
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.60 à 1.70 cm
  8. Postuur:
  9. Oogkleur: groen
  10. Haarkleur: gekleurd
  11. Opleiding: Cursus
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Oudere bejaarde pauladebreij van 29 uit 's-Gravendeel, Zuid-Holland verwennen
seksieopoe (85)
★★★★☆
Een sexy opoe zo voel ik mij. Lekker genieten en wat maakt het oud hoe oud ik ben? Ik heb er nog veel zin in en zoek een man om mee te vrijen. Het liefst voor vaker en met veel intensief genot.
Hitsige bejaarde sex
dikkertjedap (66)
★★★★★
Hoi mannen ik ben Carla 62 jaar en gelukkig getrouwd. Man is een beetje ziek en kan niet heel veel meer. Ik ben niet van plan om bij hem weg te gaan maar ik mis wel wat. Ben niet een van de slankste dus je moet wel van knuffelvlees houden. Hoop hier een man te vinden om leuke dingen mee te doen, zie je het zitten?
Mature bejaarde ontmoeten
KKarin (62)
★★★★★
Het leek mij wel eens leuk om via het internet in contact te komen met een leuke stel die soms net als ik houdt van lekker gek doen. Samen eens naar de sauna of iets anders, als het maar leuk is! Wie ik ben? Laat maar iets van je horen dan vertel ik je dat wel.
Oudere oma afspraakjes
Eenkleinedame (86)
★★★★★
Goede dag ik ben Ineke en net 83 jaar klein van stuk, ik denk nog wat kleiner geworden de laatste jaren. Ik een gezellige en aardige dame die zoek is naar gezelschap voor een serieuze relatie. Het is voor mij nog helemaal geen tijd om alleen te zijn en achter de geraniums te zitten. Ik heb een scootmobiel waarbij ik me gemakkelijk kan verplaatsen. Ideaal om samen een rondje om te gaan even de natuur in of de stad in voor een kopje koffie
Oudere bejaarde verwennen
MariannePleziertje (69)
★★★★★
Ik ben weduwe en net gepensioneerd. Geniet van de natuur en ben graag naakt in de natuur. Ook voor seks buiten ben ik wel in.
Mature bejaarde contacteren
MijnHart (64)
★★★★★
Ik ben een reislustige dame op leeftijd. Ik hou heel erg van Zuid-Frankrijk en heb een tweede woning in Bargemon. Hier kom ik heerlijk tot rust. Mediteer ik, schilder ik, lees ik boeken en maak ik lange wandelingen.
Mature oma neuken
Karolien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die drie weken op mijn poes kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar het leek me leuk om je dan in natura te belonen :) Wat vind jij daarvan?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Luitje
★★★★★★★★★☆
Wegens mijn scheiding moet ik verhuizen. Ik heb niet veel spullen, maar ik kan niet alles in de auto doen. Ik bied mijn lichaam aan bij wijze van betaling, als je me helpt.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten