Gratis Aanmelden

Rijpe bejaarde vinden

marthamn (66)

ben wel lief en humorischtisch Volgt

Maak contact met haar
  1. Naam: marthamn
  2. Leeftijd: 66 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.50 à 1.60 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: bruin
  10. Haarkleur: zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Rijpe bejaarde marthamn van 66 uit Groningen, Groningen vinden
KKarin (62)
★★★★★
Het leek mij wel eens leuk om via het internet in contact te komen met een leuke stel die soms net als ik houdt van lekker gek doen. Samen eens naar de sauna of iets anders, als het maar leuk is! Wie ik ben? Laat maar iets van je horen dan vertel ik je dat wel.
Oudere oma afspraakjes
OmaJoska (74)
★★★★☆
Ik ben dan al wel op leeftijd maar zo voel ik mij niet. Ik voel mij ondeugender dan ooit en heb een lekker trilstaafje gekocht. Maar ik mis het echte werk, Ik ben trots op mijn lichaam en vooral op mijn borsten, ik ga mijn lichaam niet veranderen voor een man. Zelf maakt het mij niet uit of je dik of dun bent, het gaat er om hoe je lekker je verwend!
Oudere bejaarde neuken
MariannePleziertje (69)
★★★★★
Ik ben weduwe en net gepensioneerd. Geniet van de natuur en ben graag naakt in de natuur. Ook voor seks buiten ben ik wel in.
Mature bejaarde contacteren
dikkertjedap (66)
★★★★☆
Hoi mannen ik ben Carla 62 jaar en gelukkig getrouwd. Man is een beetje ziek en kan niet heel veel meer. Ik ben niet van plan om bij hem weg te gaan maar ik mis wel wat. Ben niet een van de slankste dus je moet wel van knuffelvlees houden. Hoop hier een man te vinden om leuke dingen mee te doen, zie je het zitten?
Mature bejaarde ontmoeten
Els1956 (61)
★★★★★
Ik ben Els , gelukkig gescheiden en werkend in de gehandicaptenzorg. Soms zijn de avonden lang dus een leuke babbel is welkom. Na regen komt zonneschijn, ik heb zelf na een moeiijke periode het geluk weer gevonden. Mijn drie kinderen steunen mij door dik en dun, nu nog een leuke man of is dat teveel gevraagd?
Rijpe oma sex
Lisatje2 (63)
★★★★★
De hemel zij geprezen, ik ben blond (Hoewel de verf een handje heeft geholpen) maar nu kan ik me zonder argwaan te wekken, voor de domme houden. Genoeg over mijn uiterlijk, mijn foto's zeggen meer dan 1000 woorden. Hoe vind je de foto met mijn buurmeiske? Wat een zotten niet?
Lekkere oma dating
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik mag mijn arm enkele maanden lang niet bewegen als gevolg van een operatie. Ik heb daarom moeite met strijken. Ik zoek iemand die me gratis kan helpen of in ruil voor wat seks..
Strijken (Klus van 1 uur)
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Zwembad opzetten (Klus van 2 uur)
Lieselot
★★★★★★★★★★
Het water in mijn vaatwasser wordt niet meer warm.. Is hier iemand die daar eens naar zou willen kijken? Als beloning zal ik je ter plaatse aftrekken...
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten