Gratis Aanmelden

Mooie bejaarde ontmoeten

cindy_barnes (37)

More about me I am single never married, mentally stable, physically fit, a bunch of laughs, warm, caring, honest, good listening, God Fearing, and a positive person. I am real easy person to talk to and a good listener. I love to play golf and I enjoy chillin `with my friend / family, I like going to the movies, or watching movies in my room, I like swiming, fishing, listening to music and dance to any kind of music, traveling, going bowling and usefull good cook.I am a family oriented person

Maak contact met haar
  1. Naam: cindy_barnes
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Baarn
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.80 à 1.90 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: bruin
  10. Haarkleur: zwart
  11. Opleiding: Universiteit
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Mooie bejaarde cindy_barnes van 37 uit Baarn, Utrecht ontmoeten
Mooielelie (74)
★★★★☆
Een hartelijke en verzorgde vrouw die sinds haar pensioen veel tijd over heeft. Ik heb best wat dingen om te doen en ik heb lieve mensen om mij heen maar ik mis toch de aanwezigheid van een lief karakter. Iemand waar ik alles mee kan delen. Misschien vind ik die leuke spontane man hier wel want ik geloof er nog steeds in.
Hitsige bejaarde verwennen
kwetsbaredame (68)
★★★★☆
Speeltjes gebruiken en solo seks ben ik onderhand wel zat, dat doe ik de laatste 3 jaar al en dat voor iemand die altijd seksueel actief is geweest, is dat een grote ramp.
Oude bejaarde daten
Lets_go_private (61)
★★★★☆
Gepensioneerd en helemaal alleen sinds de dood van mijn man. Ik ben er niet klaar voor om te verhuizen voor een man. Het lijkt me gewoon erg leuk om iemand die mij ondanks mijn leeftijd leuk vindt en we kunnen elkaar gewoon af en toe zien en het leuk met elkaar hebben. Gezelschap vind ik heel fijn!
Mooie oma ontmoeten
dikkertjedap (66)
★★★★★
Hoi mannen ik ben Carla 62 jaar en gelukkig getrouwd. Man is een beetje ziek en kan niet heel veel meer. Ik ben niet van plan om bij hem weg te gaan maar ik mis wel wat. Ben niet een van de slankste dus je moet wel van knuffelvlees houden. Hoop hier een man te vinden om leuke dingen mee te doen, zie je het zitten?
Mature bejaarde ontmoeten
Ikkengeentijd (72)
★★★★☆
Nou ik denk dat ik het maar op een andere manier kan proberen en niet zo ouderwets meer doen. Een gescheiden vrouw die opzoek is naar een partner voor alles en nog wat, maar ook voor gezelschap natuurlijk.
Mature bejaarde sex
BBW19560414 (61)
★★★★★
Gehuwd ben ik nog steeds. En na al maanden de sleur erin heb ik besloten te zoeken naar een ander. Hoe het gaat lopen weet ik niet maar in ieder geval je krijgt er veel vrouw voor terug.
Lekkere oma afspraakjes
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik mag mijn arm enkele maanden lang niet bewegen als gevolg van een operatie. Ik heb daarom moeite met strijken. Ik zoek iemand die me gratis kan helpen of in ruil voor wat seks..
Strijken (Klus van 1 uur)
Madelien
★★★★★★★★★★
Ik heb niet de mogelijkheid om een partij stenen weg te brengen naar de stort, wat wel moet gebeuren. Ze liggen in de voortuin. Ik kan je vergoeden met mijn lichaam.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Lea
★★★★★★★★★☆
Mijn dak lekt... wie komt mij gratis helpen? Nou ja, gratis... misschien dat mijn foto je een klein idee geeft wat betreft de vergoeding die ik petto heb?
Lek repareren (Klus van 4 uur)
Joke
★★★★★★★★★★
Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
Verhuizing (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten