Gratis Aanmelden

Mooie bejaarde daten

KarinaV (54)

Eigelijk ben ik niet van het internet date, maar leuke dingen over gehoord dus dacht probeer het ook maar eens :P Ik hou van gezelligheid en vind het heerlijk als ik wat te doen heb. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op terrasjes met vrienden, of bij vrienden thuis. Ik hou er van om leuke dingen te ondernemen, maar een heerlijk luie avond vind ik ook super! Ik ben extravert en hou van de waarheid, soms komt dat hard aan maar sorry that's just me ;) Vind je het leuk om in contact te komen

Maak contact met haar
  1. Naam: KarinaV
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Woonplaats: Kaatsheuvel
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.70 à 1.80 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: blauw
  10. Haarkleur: blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Mooie bejaarde KarinaV van 54 uit Kaatsheuvel, Noord-Brabant daten
KKarin (62)
★★★★☆
Het leek mij wel eens leuk om via het internet in contact te komen met een leuke stel die soms net als ik houdt van lekker gek doen. Samen eens naar de sauna of iets anders, als het maar leuk is! Wie ik ben? Laat maar iets van je horen dan vertel ik je dat wel.
Oudere oma afspraakjes
Brii-Anna- (60)
★★★★★
Mijn naam is Brianna. Ik ben een gezonde, vriendelijke en humoristische dame. Ik heb nog een paar maanden om te werken en ga binnenkort met pensioen als bankmanager. Het maakt me opwindend. Ik zal willen genieten van mijn pensioen en het zal leuk zijn om met iemand samen te zijn.
Rijpe oma sex
MagdaLL (60)
★★★★★
Hoi! Bedankt voor het checken van mijn profiel. Ik weet zeker dat ik weet wat je hier bracht, hihi. Dus, mijn naam is Magda en ik ben een eenzame vrouw die veel aandacht van een aardige en sexy kerel nodig heeft. Als je denkt dat jij degene bent, laat het me dan weten.
Mooie oma sexdaten
seksieopoe (85)
★★★★☆
Een sexy opoe zo voel ik mij. Lekker genieten en wat maakt het oud hoe oud ik ben? Ik heb er nog veel zin in en zoek een man om mee te vrijen. Het liefst voor vaker en met veel intensief genot.
Hitsige bejaarde sex
Lets_go_private (61)
★★★★☆
Gepensioneerd en helemaal alleen sinds de dood van mijn man. Ik ben er niet klaar voor om te verhuizen voor een man. Het lijkt me gewoon erg leuk om iemand die mij ondanks mijn leeftijd leuk vindt en we kunnen elkaar gewoon af en toe zien en het leuk met elkaar hebben. Gezelschap vind ik heel fijn!
Mooie oma ontmoeten
MijnHart (64)
★★★★☆
Ik ben een reislustige dame op leeftijd. Ik hou heel erg van Zuid-Frankrijk en heb een tweede woning in Bargemon. Hier kom ik heerlijk tot rust. Mediteer ik, schilder ik, lees ik boeken en maak ik lange wandelingen.
Mature oma neuken
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Tannetje
★★★★★★★★★☆
Wil jij mijn zolderkamer komen schilderen? Alle muren en het plafond. Ik en klussen, dat gaat niet samen. Ik zal je in natura betalen als je dat wil...
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
Fienke
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg het in de rug en kan het onkruid in mijn tuin niet weghelan. Dat doet gewoon te veel pijn. Ik zoek dus hulp... van een man... Die ik daarna in bed kan belonen...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten