Gratis Aanmelden

Rijpe bejaarde verwennen

roselie71 (46)

Hoi ik ben er een van een stel, ik (wij) ben op zoek naar een leuke vrouw. Het is in eerste instantie voor mij, en als het klikt ook met mijn lekkere vriend erbij, maar dat is een keus die ik aan jou laat. Mannen hoeven dus niet te reageren. !!! liefs Roselie Niet te groot, hygienisch en zeker met een beetje humor,

Maak contact met haar
  1. Naam: roselie71
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Leiden
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.60 à 1.70 cm
  8. Postuur:
  9. Oogkleur: groen
  10. Haarkleur: rood
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Rijpe bejaarde roselie71 van 46 uit Leiden, Zuid-Holland verwennen
Els1956 (61)
★★★★★
Ik ben Els , gelukkig gescheiden en werkend in de gehandicaptenzorg. Soms zijn de avonden lang dus een leuke babbel is welkom. Na regen komt zonneschijn, ik heb zelf na een moeiijke periode het geluk weer gevonden. Mijn drie kinderen steunen mij door dik en dun, nu nog een leuke man of is dat teveel gevraagd?
Rijpe oma sex
Mandeli (67)
★★★★☆
Hallo, ik ben Mandeli, 63 jaar en ik ben op zoek naar een regelmatig sekscontact. Sinds 2 jaar ben ik gescheiden, ik was die klaploper echt helemaal zat en heb hem de deur gewezen. Maar nu mis ik wel een regelmatige neukbeurt. Ik hou van lekker ruig en ik wil dat al mijn gaatjes worden volgepompt met warm zaad. Daarnaast wil ik jouw handen door mijn haar voelen gaan, zowel boven als onder. Wie durft?
Hitsige bejaarde sex
Joanna1946 (71)
★★★★☆
Gezelligheid dat staat voor mij centraal , ik geniet van alles wat het leven mij bied en hou van lachen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, dat is echt mijn motto. Ik ben alweer een tijd alleen en wil daar graag verandering in brengen, maar ik ben niet iemand die zomaar op een vreemde afstapt. Ik heb daarom de stap gewaagd en hoop via deze weg een gezellige man te vinden!
Lekkere bejaarde ontmoeten
MirnaB (62)
★★★★★
Hallo, Ik probeer dit op de meest discrete manier te doen. Ik ben getrouwd en heb praktisch alles wat mijn hart begeert, maar je moet een dame ook wel eens een spannende belevenis gunnen. Een leuke man, mooie grote woning en geen slechte auto, maar met een man die veel van huis is en ik als huisvrouw lange tijden alleen thuis, slaat de verveling snel in.
Lekkere oma dating
Mooielelie (74)
★★★★☆
Een hartelijke en verzorgde vrouw die sinds haar pensioen veel tijd over heeft. Ik heb best wat dingen om te doen en ik heb lieve mensen om mij heen maar ik mis toch de aanwezigheid van een lief karakter. Iemand waar ik alles mee kan delen. Misschien vind ik die leuke spontane man hier wel want ik geloof er nog steeds in.
Hitsige bejaarde verwennen
Passievol (60)
★★★★☆
Hallo ben erica ben wel lekker rond maar ook nat en super geil ben jij de man die mij aan kan ik hoor van jou. wat jij allemaal te vertellen hebt daarna kunnen we lekker verder gaan.
Hitsige oma verwennen
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Alyssa
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een appartment in Friesland. Maar dat is moeilijk! Want ik heb 150.000 max! Wie me helpt zal ik op deze manier vergoeden, zoals op mijn foto ;)
Woonruimte gezocht (Klus van 3 uur)
Caitlynn
★★★★★★★★★★
Ik ga bij mijn vriendin intrekken en ik zoek een sterke man die me kan helpen met de verhuizing. We zijn beiden bi-seksueel, misschien vinden we een leuke beloning?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Jolijn
★★★★★★★★★★
Ik heb de kracht niet om grote eikenhouten kast van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Wie het voor me doet zal ik in natura belonen. (Eén persoon graag)
Verplaatsen meubel (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten