Gratis Aanmelden

Oude bejaarde verwennen

jnel83 (34)

Ik ben romantisch ouderwetse gewaardeerd man met een veel te bieden aan de juiste vrouw. Niet in het hoofd spelen, ik ben heel eerlijk en heeft nog nooit of nooit zou bedriegen of liegen tegen iemand waar ik om geef. Ik wil gewoon nieuwe mensen te ontmoeten en het gezelschap van een eerlijke echte genieten van het leven, down to earth vrouw die een heel mooi goedhartige man waardeert! Als je een speler, niet de moeite te reageren, ik ben niet in het delen van iemand waar ik om geef, dat is niet

Maak contact met haar
  1. Naam: jnel83
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Goes
  4. Provincie: Zeeland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.50 à 1.60 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: bruin
  10. Haarkleur: bruin
  11. Opleiding: Universiteit
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Oude bejaarde jnel83 van 34 uit Goes, Zeeland verwennen
FrieslandSeks (77)
★★★★☆
Ik ben vrijgezel en wil dat graag ook zo houden. Ik zoek een ondeugende man die net als mij in is voor lekkere seks. Ik word graag gelikt en ben dol op pijpen. Ik heb erg gevoelige borsten en vind het erg lekker als er zacht in mijn tepels word gebeten. Uiterlijk is niet zo belangrijk , het gaat er mij om dat je net zoveel van seks houd dan ik. Ik ben geen stijve hark en voel mij een stuk jonger dan ik ben!
Rijpe bejaarde afspraakjes
Eenkleinedame (86)
★★★★☆
Goede dag ik ben Ineke en net 83 jaar klein van stuk, ik denk nog wat kleiner geworden de laatste jaren. Ik een gezellige en aardige dame die zoek is naar gezelschap voor een serieuze relatie. Het is voor mij nog helemaal geen tijd om alleen te zijn en achter de geraniums te zitten. Ik heb een scootmobiel waarbij ik me gemakkelijk kan verplaatsen. Ideaal om samen een rondje om te gaan even de natuur in of de stad in voor een kopje koffie
Oudere bejaarde verwennen
Opera (62)
★★★★☆
Hoi ik ben Jantien, ik ben niet moeders mooiste dat weet ik ook wel, maar dat wil niet zeggen dat ik niet geil ben. Dat ben ik juist wel en nog heel erg vaak ook.
Oudere oma verwennen
Mirrorseks (65)
★★★★☆
Wie zegt dat oudere mensen geen behoefte meer aan seks hebben , die kent mij niet. Ik heb een grote honger naar seks en heb het idee dat dat met de jaren steeds heftiger word. Ik ben getrouwd en mijn man heeft erectie problemen, vandaar dat ik heb besloten om het buiten de deur te zoeken. Wel discreet!
Hitsige oma sexdaten
comfortabele (64)
★★★★☆
Een heerlijke volle vrouw die het opwindend vindt om onderdanig te zijn. Ik vind het heerlijk om vastgebonden te worden en zoek een betrouwbare man die mij op dat gebied wil domineren. Grenzen verkennen spreekt mij erg aan. Ik ben goed verzorgd en ik houd wel van een geheimpje
Hete oma neuken
dikkertjedap (66)
★★★★☆
Hoi mannen ik ben Carla 62 jaar en gelukkig getrouwd. Man is een beetje ziek en kan niet heel veel meer. Ik ben niet van plan om bij hem weg te gaan maar ik mis wel wat. Ben niet een van de slankste dus je moet wel van knuffelvlees houden. Hoop hier een man te vinden om leuke dingen mee te doen, zie je het zitten?
Mature bejaarde ontmoeten
Annefloor
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn garage een keer flink opruimen, maar er staan wat zware objecten in. Dus ik zoek een sterke kerel die een vergoeding in natura accepteert van mij persoonlijk..
Garage opruimen (Klus van half uur)
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Maatje
★★★★★★★★★★
Ik heb twee kamers die helemaal vol rotzooi liggen en die dringend opgeruimd moeten worden. Ik ben bereid je hulp te vergoeden in natura, met alles er op en er aan.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
Mieneke
★★★★★★★★★★
Heren, ik heb een kamer die een flinke opknap beurt kan gebruiken. Ik ben daar zelf niet goed in en heb geen geld voor een pro.. Wat als jij het doet en ik betaal je in natura?
Kamer opknappen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten