Gratis Aanmelden

Sexy bejaarde vinden

xXFemkeXx (29)

Ik ben een transgender van man naar vrouw ik ben sinds 2015 uit de kast gekomen en loop ook bij het Vumc in amsterdam. ik ben bijna 28 jaar. Ik ben een lieve zorgzame vrouw. ben altijd in voor een leuke gesprek. respecteer en accepteer wie ik ben. zal ik jou ook accepteren en respecteren. :) verder hou ik van gezellig kletsen, lachen , film kijken buiten zijn zoals wandelen en fietsen en meer. wil je meer weten ? normale vragen ? kan je me ze altijd stellen. Ben jij iemand die me kan nemen

Maak contact met haar
  1. Naam: xXFemkeXx
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Nijkerk
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.80 à 1.90 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: blauw
  10. Haarkleur: donkerblond
  11. Opleiding: middelbare school
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Sexy bejaarde xXFemkeXx van 29 uit Nijkerk, Gelderland vinden
FrieslandSeks (77)
★★★★★
Ik ben vrijgezel en wil dat graag ook zo houden. Ik zoek een ondeugende man die net als mij in is voor lekkere seks. Ik word graag gelikt en ben dol op pijpen. Ik heb erg gevoelige borsten en vind het erg lekker als er zacht in mijn tepels word gebeten. Uiterlijk is niet zo belangrijk , het gaat er mij om dat je net zoveel van seks houd dan ik. Ik ben geen stijve hark en voel mij een stuk jonger dan ik ben!
Rijpe bejaarde afspraakjes
KKarin (62)
★★★★★
Het leek mij wel eens leuk om via het internet in contact te komen met een leuke stel die soms net als ik houdt van lekker gek doen. Samen eens naar de sauna of iets anders, als het maar leuk is! Wie ik ben? Laat maar iets van je horen dan vertel ik je dat wel.
Oudere oma afspraakjes
Nastygilf (61)
★★★★★
Ik dacht eerst altijd volstrekt hetero te zijn want ik hou van een goede harde pik diep in mij, maar ik werk nu sinds 2 jaar achter de bar in een lesbo cafe en heb er met een aantal sex gehad en dat is werkelijk heerlijk, dus ik ben erachter gekomen dat ik bi-sexueel ben.
Oudere oma daten
MariannePleziertje (69)
★★★★★
Ik ben weduwe en net gepensioneerd. Geniet van de natuur en ben graag naakt in de natuur. Ook voor seks buiten ben ik wel in.
Mature bejaarde contacteren
LovePotion (64)
★★★★★
Kan jij je voorstellen dat zo een spannende dame als ik geen seks partner heb? Pfftt..het wordt dus tijd dat ik weer een kanjer in bed haal. Want ik wil weer eens alle hoeken zien. Ik ben dus benieuwd.
Oude oma sexdaten
Abertha (63)
★★★★☆
Ik ben een rijpe vrouw die op zoek is naar seks met mannen, die haar eens heerlijk willen verwennen. Is het altijd jouw geile droom geweest om met een rijpe dame naar bed te gaan dan moet jij zeker reageren.
Hete oma daten
Saske
★★★★★★★★★★
Ik heb last van mijn rug en mijn tuin moet echt gedaan worden. Is er iemand die mij kan helpen met maaien en snoeien? De beloning.... ben ik... voor een uur lang..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Olcay
★★★★★★★★★☆
Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
Vertaling (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten