Gratis Aanmelden

Oude bejaarde verwennen

MissFerby_ (41)

Wij Ik vrouw 44 en mijn man 37 zijn opzoek naar een Dame tussen de 35 en 45 om mijn man te neuken hierbij zal ik zelf ook aanwezig zijn om toe te kijken hoe jullie het doen Mijn Man valt op forse dames maar andere dames maken ook kans dus mocht je daar geen bezwaar tegen hebben horen wij van jou wij zijn allebei geschoren en hygiënisch dus heb je interesse horen we het graag Graag Een Dame Die Ook Geschoren Is en Voor Alles In Is Dus Oraal Anaal En Vaginaal Verder Is Hygiëne Een Pre En Uitho

Maak contact met haar
  1. Naam: MissFerby_
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Maastricht
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.60 à 1.70 cm
  8. Postuur: gezet
  9. Oogkleur:
  10. Haarkleur:
  11. Opleiding:
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Oude bejaarde MissFerby_ van 41 uit Maastricht, Limburg verwennen
dikkertjedap (66)
★★★★★
Hoi mannen ik ben Carla 62 jaar en gelukkig getrouwd. Man is een beetje ziek en kan niet heel veel meer. Ik ben niet van plan om bij hem weg te gaan maar ik mis wel wat. Ben niet een van de slankste dus je moet wel van knuffelvlees houden. Hoop hier een man te vinden om leuke dingen mee te doen, zie je het zitten?
Mature bejaarde ontmoeten
rubete (67)
★★★★☆
ben een goedlachse vrolijke gezellige dikkertje wel beperkt [[[copd
Sexy bejaarde dating
seksieopoe (85)
★★★★☆
Een sexy opoe zo voel ik mij. Lekker genieten en wat maakt het oud hoe oud ik ben? Ik heb er nog veel zin in en zoek een man om mee te vrijen. Het liefst voor vaker en met veel intensief genot.
Hitsige bejaarde sex
Ikkengeentijd (72)
★★★★★
Nou ik denk dat ik het maar op een andere manier kan proberen en niet zo ouderwets meer doen. Een gescheiden vrouw die opzoek is naar een partner voor alles en nog wat, maar ook voor gezelschap natuurlijk.
Mature bejaarde sex
Nastygilf (61)
★★★★★
Ik dacht eerst altijd volstrekt hetero te zijn want ik hou van een goede harde pik diep in mij, maar ik werk nu sinds 2 jaar achter de bar in een lesbo cafe en heb er met een aantal sex gehad en dat is werkelijk heerlijk, dus ik ben erachter gekomen dat ik bi-sexueel ben.
Oudere oma daten
Mooielelie (74)
★★★★☆
Een hartelijke en verzorgde vrouw die sinds haar pensioen veel tijd over heeft. Ik heb best wat dingen om te doen en ik heb lieve mensen om mij heen maar ik mis toch de aanwezigheid van een lief karakter. Iemand waar ik alles mee kan delen. Misschien vind ik die leuke spontane man hier wel want ik geloof er nog steeds in.
Hitsige bejaarde verwennen
Luitje
★★★★★★★★★☆
Wegens mijn scheiding moet ik verhuizen. Ik heb niet veel spullen, maar ik kan niet alles in de auto doen. Ik bied mijn lichaam aan bij wijze van betaling, als je me helpt.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Vayen
★★★★★★★★★★
Is hier iemand die een beetje verstand heeft van printers..? Is deze foto overtuigend genoeg om je naar mij te komen en mijn printer aan de praat te krijgen..?
Printer repareren (Klus van half uur)
Loutje
★★★★★★★★★☆
De WC waar ik hier op zit is verstopt en dat moet opgelost worden. Wie kan mij helpen en wie accepteert daar een vergoeding voor die ik je in natura dmv seks aanbied?
WC ontstoppen (Klus van half uur)
Tiemetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb angst voor electriteit, maar toch wil ik graag een extra stopcontact in mijn kamer. Wil jij dat voor me doen? En zo ja, kan ik je dan betalen met mijn lichaam? (Na afloop)
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten