Gratis Aanmelden

Mature bejaarde ontmoeten

Amber008 (35)

Als ik wat vrije tijd heb, kun je me in de natuur vinden. Ik hou echt van de natuur en dat is ook goed voor mij. Ik heb een man nodig die met mij meegaat, lange wandelingen maakt en dat we doen wat we willen. Ben jij die man? Ik heb een man nodig in mijn leven en ik wil ook voor ons gaan. Ik moet een perfecte match vinden en hopelijk doen we het vaker. Het gaat allemaal om een ??perfecte vriendschap en ik ben er klaar voor.

Maak contact met haar
  1. Naam: Amber008
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Bronneger
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 1.70 à 1.80 cm
  8. Postuur: slank
  9. Oogkleur: bruin
  10. Haarkleur: bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mature bejaarde Amber008 van 35 uit Bronneger, Drenthe ontmoeten
Els1956 (61)
★★★★★
Ik ben Els , gelukkig gescheiden en werkend in de gehandicaptenzorg. Soms zijn de avonden lang dus een leuke babbel is welkom. Na regen komt zonneschijn, ik heb zelf na een moeiijke periode het geluk weer gevonden. Mijn drie kinderen steunen mij door dik en dun, nu nog een leuke man of is dat teveel gevraagd?
Rijpe oma sex
rubete (67)
★★★★☆
ben een goedlachse vrolijke gezellige dikkertje wel beperkt [[[copd
Sexy bejaarde dating
Passievol (60)
★★★★☆
Hallo ben erica ben wel lekker rond maar ook nat en super geil ben jij de man die mij aan kan ik hoor van jou. wat jij allemaal te vertellen hebt daarna kunnen we lekker verder gaan.
Hitsige oma verwennen
MirnaB (62)
★★★★★
Hallo, Ik probeer dit op de meest discrete manier te doen. Ik ben getrouwd en heb praktisch alles wat mijn hart begeert, maar je moet een dame ook wel eens een spannende belevenis gunnen. Een leuke man, mooie grote woning en geen slechte auto, maar met een man die veel van huis is en ik als huisvrouw lange tijden alleen thuis, slaat de verveling snel in.
Lekkere oma dating
krachtig54 (63)
★★★★★
Het is zo ik en al 60 jaar. Toch heb ik ook nog mijn behoeftes. Thuis hoef ik niets meer te proberen want mijn man heeft geen wensen meer. Ik heb daarom de vrijheid gekregen om toch een man te zoeken voor mijn genot. Ik en heel gewillig en jij komt bij mij niets te kort.
Oude oma vinden
KKarin (62)
★★★★★
Het leek mij wel eens leuk om via het internet in contact te komen met een leuke stel die soms net als ik houdt van lekker gek doen. Samen eens naar de sauna of iets anders, als het maar leuk is! Wie ik ben? Laat maar iets van je horen dan vertel ik je dat wel.
Oudere oma afspraakjes
Annefloor
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn garage een keer flink opruimen, maar er staan wat zware objecten in. Dus ik zoek een sterke kerel die een vergoeding in natura accepteert van mij persoonlijk..
Garage opruimen (Klus van half uur)
Tiemetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb angst voor electriteit, maar toch wil ik graag een extra stopcontact in mijn kamer. Wil jij dat voor me doen? En zo ja, kan ik je dan betalen met mijn lichaam? (Na afloop)
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
Sarah
★★★★★★★★★★
Goedendag, ik ben op zoek naar een handige Harry die enkele reparaties uit kan voeren in mijn woning. Mijn AOW is echter te laag om met geld te kunnen betalen. Dan maar in natura.
Reparatie (Klus van 3 uur)
Angeliek
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een grote kast die naar boven moet en dat krijg ik nooit in mijn eentje voor elkaar. Is er een lekkere sterke man die mij eens komt helpen? Het is zo gedaan.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten